hyvinvointia hieronnasta

line decor
   Tutustu shiatsuun tänään,                               OKolo - olo OK
line decor
 
 
                      

 
Shiatsua sivuavaa...
Minulla on ollut ilo nauttia myös Rex Lassallen koulutuksesta tämän vieraillessa Suomessa Shiatsukoulun vierailevana kouluttajana. Rexin voimakas ja intuitiivinen persoonallisuus täyttää helposti säteilyllään tilan, jossa hän kulloinkin työskentelee.

Suomen Shiatsukoulu henkilöityy voimakkaasti John Lewisiin, joka kouluttaa shiatsuhierojia etupäässä Helsingissä. Hän on myös kirjoittanut kirjan alalta ja suomen- ja englanninkielistä oppimateriaalia.

European Shiatsu School on 2008 edesmenneen Chris Jarmeyn perustama yleiseurooppalainen shiatsun leviämistä ja koulutusta edistävä järjestö.

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen piiristä tunnetaan akupainelun hoitomuoto Tuina , jota voidaan pitää shiatsun mannermaisena kantavanhempana.

Suomen Shiatsuyhdistyksen sivusto pitää Suomen koulutetuista shiatsuhoitajista rekisteriä ja sisältää muutamia shiatsuun liittyviä linkkejä.

Youtuben kautta pääset näkemään monenlaisia lähestymistapoja shiatsuun. Tässä yksi, shiatsun rauhallisen luonteen hyvin esille tuova video.

  

 

 

 

 

  

Shiatsu ei ole voimalaji.

Kevytkin kosketus voi olla voimakkaasti vaikuttava. 

 

    Kotisivutilan tarjoaa Vvebhotellit.com   Köydenpunojank. 5 A 2   20100  Turku    Kulttuuriosuuskunta Komeetta yTun:1091000-8