Y-tunnus:

hyvinvointia hieronnasta

line decor
   Shiatsu on voimissaan myös tänään,                                 OKolo - olo OK
line decor
 
 
                      

 
Shiatsu on

japanista länsimaihin siirtynyt lempeä kehoterapian muoto, joka perustuu samoille kiinalaisen lääketieteen periaatteille kuin akupunktiokin. Näiden periaatteiden mukaan ajatellaan kehossa virtaavan elämänenergiaa (Ki) erityisiä energiakanavia eli meridiaaneja pitkin. Shiatsu juontaa hoitomenetelmänä juurensa tuhansia vuosia ajassa taaksepäin ja on säilynyt elävänä hoitomuotona meidän päiviimme asti.

Akupunktiossa käytettävien neulojen sijaan shiatsuterapeutin työvälineitä ovat peukalot, sormet, kämmenet, kyynärpäät, polvet, jalat ja myötäelävä asenne. Shiatsussa työskennellään painaen, venyttäen ja hieroen kehoa meridiaaneilla ja niillä sijaitsevilla pisteillä (tsubo). Näin pyritään avaamaan ja vilkastuttamaan tukkeutunutta tai väljähtynyttä kehon energian liikettä sen eri muodoissa.

Shiatsusta on olemassa muiden hoitomuotojen lailla erilaisia suuntauksia. Jokaisen terapeutin työskentelytapa muotoutuu omansa näköiseksi ja taitajansa kokemusten mukaiseksi. Hoidossa annettava käsittely muotoutuu niinikään yksilöllisesti hoidettavan tarpeiden mukaan.

 

 
 

 

Shiatsu sopii kaiken ikäisille.

Shiatsun ei ole tarkoitus korvata
lääkärin määräämää muuta hoitoa


Shiatsu sopii kaikenikäisille, mutta mikäli sinulla on juuri todettu vakava sairaus tai olet sellaisesta juuri parantunut, mainitse siitä jo aikaa varatessasi. Syöpäsairauksissa ei shiatsua suositella taudin aktiivisessa vaiheessa.

 

 

    Kotisivutilan tarjoaa Vvebhotellit.com   Köydenpunojank. 5 A 2   20100  Turku    Kulttuuriosuuskunta KomeettayTun:1091000-8