Y-tunnus:

hyvinvointia hieronnasta

line decor
   Joku saa shiatsuhierontaa myös tänään,                          OKolo - olo OK
line decor
 
 
                      

 
Tullessasi

shiatsuhierontaan muista kertoa terveyteesi olennaisesti vaikuttavasta seikoista shiatsuterapeutillesi. Alkukeskustelun jälkeen sinua pyydetään asettumaan pitkällesi hoitopatjalle; halutessasi saat kuunnella hoidon aikana rauhallista musiikkia tai valita hiljaisen hoidon. Hoito tapahtuu suureksi osaksi vaatteiden läpi. Kun terapeutti löytää kehostasi arkoja pisteitä, voit halutessasi kertoa hänelle tuntemuksistasi, vaikkakaan se ei ole välttämätöntä. Jos kuitenkin koet painalluksen jollakin kohtaa liian voimakkaaksi, sinun kannattaa reagoida siihen heti. Painallusten lisäksi terapeutti kohdistaa kehoosi erilaisia venytyksiä ohjaten tarvittaessa samalla hengitysrytmiäsi. Odotettavissa on myös kevyttä hierontaa ja lempeää ravistamista. Hoidon edetessä kehosi antaa viestejä, jotka ohjaavat terapeutin työskentelyä. Jossakin kohtaa hän saattaa pysähtyä kuuntelemaan jonkin kehon alueen tai elimen viestejä tavallista tarkemmin. Shiatsuterapeutti on tällä tavoin istunnon aikana likimain jatkuvassa interaktiivisessa kosketuksessa kehoosi.

.Shiatsuhoito kestää tavallisesti tunnin verran, joskin etenkin ensimmäisellä kerralla kannattaa varautua sen venähtämiseen pidemmäksikin. Shiatsutuokion päätyttyä saat palautua rentoutuneesta tilasta rauhallisesti ja kokeilla kehosi uudistunutta tilaa kevyesti liikehtien.

Hoito aiheuttaa kuonan poistumista kehosta, kun tukokset kanavissa aukeavat ja kehosi ryhtyy palauttamaan elintensä ja toimintojensa luonnollista tasapainoa. Elpymisen tehostamiseksi on tavallista runsaampi veden nauttiminen hoidon jälkeen suositeltavaa parinkin päivän ajan.

  

Shiatsu voidaan antaa vaatteiden läpi.

Shiatsuelvyttää energian kulkua meridiaaneilla.


Vesi on kyytipoika kuonan poistumiselle elimistöstä.

 

 

Ylös

 

 

 

 

 

 

 

    Kotisivutilan tarjoaa Vvebhotellit.com   Köydenpunojank. 5 A 2   20100  Turku    Kulttuuriosuuskunta KomeettayTun:1091000-8