hyvinvointia hieronnasta

line decor
   Shiatsu rentouttaa jonkun tänään,                                          OKolo - olo OK
line decor
 
 
                      

 
Shiatsu paitsi rentouttaa

lihaksia, kokemuksen mukaan myös tasapainottaa kehon nesteiden ja energian virtauksia sekä autonomisen hermoston toimintaa. Se näyttää niinikään stimuloivan suuria sisäelimiä ja auttaa rauhasia hormonitoiminnan vajaatuotanto- tai ylituotantotiloissa. Se vaikuttaa solujen aineenvaihduntaan tehostaen elimistön kuonanpoistoa. Tunnetason vaikutuksista on runsaasti näyttöä - shiatsuhieronnan jälkeen saattaa ilmetä voimakkaitakin reaktioita aina kyynelehtimisestä pulppuilevaan hilpeyteen asti. Esiin voi nousta nousta voimakkaita muistikuvia tai tiedostamattomia tunteita. Kokemukset ovat on hyvin yksilöllisiä.

Lihasten joustavuuden on shiatsun yhteydessä koettu useimmiten lisääntyvän ja särkyjen vähenevän. Seurauksena voi ilmetä hoidon jälkeistä lievää viluisuutta tai kohonnutta lämmön tunnetta. Nivelten liikkuvuudessa ja kipuilussa ovat hoidettavat kokeneet muutoksia parempaan usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoidon jälkeinen fyysisen ja tunneperäisen kuonan poistuma voi aiheuttaa aluksi uneliaisuutta tai hämmentyneisyyttä. Nämä oireet häviävät yleensä viimeistään muutaman päivän kuluessa ja tilalle virtaa kohonnutta pirteyttä ja tarmoa.

Suurempi hyöty saadaan useammasta peräkkäisestä hoitokerrasta, joiden välillä voi olla aluksi muutamia välipäiviä. Jatkossa voidaan sitten hoitokäyntien väliä pidentää tarpeen mukaan. Voit itse vaikuttaa suuresti hoidon tehokkuuteen ohjaamalla hoitojen välisenä aikana elintapojasi kohti terveellistä ruokavaliota, vahvistavaa liikuntaa. Saatat huomata, että shiatsun jälkeen myönteinen ajattelu käy helpommin..


 

Shiatsu tehostaa aineenvaihduntaa.

Shiatsu voi lievittää lihassärkyjä.

 

 

 

 

    Kotisivutilan tarjoaa Vvebhotellit.com   Köydenpunojank. 5 A 2   20100  Turku    Kulttuuriosuuskunta Komeetta yTun:1091000-8