Y-tunnus:

hyvinvointia hieronnasta

line decor
   Voit valmistautua Shiatsuun jo tänään,                          OKolo - olo OK
line decor
 
 
                      

 
Valmistautuessasi

shiatsuhierontaan, on sinulla hyvä olla ylläsi ihoa vasten hyvältä tuntuva, joustava ja hengittävä yksikerroksinen vaatetus, urheilu-tai jooga-asusteiden tapaan. Jotta hoito muodostuisi mahdollisimman miellyttäväksi, on rakko ja suoli hyvä mahdollisuuksien mukaan tyhjentää ennen hoitoa, sillä hoidossa ollaan enimmmäkseen makuuasennossa ja kehoon kohdistuu painetta. Ainakin tunti ennen hoitoa on parempi olla syömättä. Sormukset, kaulaketjut ja muut hoidon tiellä olevat korut tulisi poistaa.

Jos mahdollista, valmistaudu siirtymään mielentilaan, jossa jättäydyt huolehdittavaksi. Enimmäkseen sinun ei tarvitse tehdä mitään - voit päästää irti arjesta hoidon ajaksi.

Muistathan kertoa shiatsuterapeutille kaikki merkittävät terveyteesi liittyvät seikat, leikkaukset ja saamasi hoidot ym. Jos tulet shiatsuun saamaan apua johonkin erityiseen vaivaan, toivomus kannattaa ottaa esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

Shiatsun jälkeen olisi syytä varata loppupäiväksi sellaista rauhallista palautumisaikaa, johon ei kuulu mitään kiihkeää toimintaa tai voimanponnistuksia, varsinkin, jos hoidon jälkeen tunnet itsesi voipuneeksi. Näin elimistö saa tilaisuuden aloittaa elpymisensä mahdollisimman suotuisasti. Parin päivän ajan sinun on suotavaa juoda tavallista enemmän vettä tukeaksesi kuonan poistumista elimistöstä.

 

 
 

 

Shiatsussa voidaan ottaa käyttöön
muutakin kuin peukalot

Shiatsuon rauhallista ja lähes mietiskelevää. 

 

    Kotisivutilan tarjoaa Vvebhotellit.com   Köydenpunojank. 5 A 2   20100  Turku    Kulttuuriosuuskunta KomeettayTun:1091000-8